Головна Новини Політика зовнішня політика Україна відкриває візові центри в 16 країнах
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна відкриває візові центри в 16 країнах

Нові візові центри України відкриються у 16 країнах світу в серпні

30 липня 2019, 12:42 comments1683
Поділіться публікацією:
Україна відкриває візові центри в 16 країнах

Всього буде відкрито 18 установ для консульського обслуговування іноземців.

Про це повідомляє прес-служба МЗС України.

"МЗС продовжує реалізацію комплексу заходів щодо підвищення рівня консульського обслуговування іноземців, охочих відвідати нашу країну — триває розширення мережі візових центрів, яка з серпня 2019 року буде охоплювати 74 міста", — йдеться в повідомленні.

В доповнення до існуючих 56 візовим центрам відкриваються 18 нових у містах: Сідней (Австралія), Кабул (Афганістан), Мінськ (Білорусь), Лондон (Сполучене Королівство), Олександрія (Єгипет), Тель-Авів (Ізраїль), Ахмедабад, Хайдарабад, Чандігарх (Індія), Доха (Катар), Мехіко (Мексика), Гаага (Нідерланди), Веллінгтон (Нова Зеландія), Маскат (Оман), Рамалла (Палестина), Бангкок (Таїланд), Анталія (Туреччина), Париж (Франція).

Іноземці, які проживають в країнах розташування центрів, зможуть подати документи для оформлення українських віз у зручному форматі і, за бажанням, отримати ряд додаткових послуг.

На центри покладається технічне супровід візових досьє та надання сприяння заявникам, а безпосереднє прийняття рішень про оформлення/відмову в оформленні віз будуть здійснювати, як і раніше, консули України в відповідних закордонних дипломатичних установах.

Як повідомляли "Коментарі", Кабінет міністрів схвалив проект розпорядження про підписання протоколу між Україною та Аргентиною про безвізовий режим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!