Головна Новини Політика президент Богдан назвав заміну параду на День незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдан назвав заміну параду на День незалежності

День незалежності в Києві відзначатимуть у новому форматі

30 липня 2019, 12:59 comments6350
Поділіться публікацією:
Богдан назвав заміну параду на День незалежності

У нинішньому році на День Незалежності 24 серпня в Києві замість військового параду пройде Хода гідності, в якій візьме участь і президент Володимир Зеленський.

"Цього року Україна святкуватиме День Незалежноcті у новому форматі. Замість традиційного параду в радянських традиціях з недешевою демонстрацією військової техніки, на центральній вулиці столиці відбудеться Хода гідності", — сказав на брифінгу глава Офісу президента Андрій Богдан.

За його словами, святкування в цьому році буде в європейському стилі і покликане створити нову традицію вшанування громадян, якими пишається Україна.

У нинішньому році в ході візьмуть участь президент Володимир Зеленський та інші керівники країни, військовослужбовці, волонтери, спортсмени, медики, педагоги та ін

Як повідомляли "Коментарі", президент Зеленський підписав указ про святкування Дня Незалежності. Відповідний документ опублікований на сайті президента. Згідно з текстом указу, Кабміну доручено розробити план заходів, у якому буде передбачено урочисте підняття прапора, покладання квітів до пам'ятників, тематичні наукові конференції, "інформаційно-освітні та патріотично-виховні заходи", молебень за Україну.

Традиційного військового параду 24 серпня на Хрещатику не буде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: «Комментарии»
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!