Головна Новини Політика внутрішня політика До Богдану приходили від «наглядача» Києва з пропозицією «пиляти гроші» столиці
commentss НОВИНИ Всі новини

До Богдану приходили від «наглядача» Києва з пропозицією «пиляти гроші» столиці

Чиновнику пропонували розділити награбовані гроші

30 липня 2019, 13:22 comments3550
Поділіться публікацією:
До Богдану приходили від «наглядача» Києва з пропозицією «пиляти гроші» столиці

До голови Офісу президента Андрія Богдана приходила людина нібито від одного зі "смотрящих" Києва і пропонувала розділити награбовані бюджетні гроші столиці навпіл.

Керівник Офісу підтвердив, що мав дві зустрічі з Віталієм Кличко, на яких він "особисто шість разів просив відмовитися від інституту "смотрящих" у Києві".

"Він мені підтвердив, це його слова, що він не контролює Київську міську раду. Є два-три "смотрящих", у яких є певні групи депутатів. Якщо він не буде знаходити з ними компроміси, то більшості в Раді у нього не буде. Відповідно, він не зможе бути ефективним мером", – заявив Богдан.

За словами Богдана, Кличко розповів йому, що не має ніякого відношення до корупції, але розуміє "щось відбувається не так".

У той же час сам керівник Офісу стверджує, що Кличко бере участь у розкраданні коштів.

"Всі ці факти оприлюднені в інтернеті. І ми сьогодні подаємо звернення в правоохоронні органи щодо перевірки відповідних фактів, оприлюднених журналістами", – додав Богдан, показавши роздруківку статті.

Крім цього, кілька днів тому до Богдана приходив один з адвокатів впливових у столиці бізнесменів.

"Кілька днів тому до мене приходив один з адвокатів, який представився адвокатом одного зі "смотрящих", і висловив пропозицію. Робота з бюджетом КГС дозволяє їм заробити 40 млн дол. на рік. Попросив не чіпати голову КМДА і запропонував цей бюджет поділити навпіл. Цю частину теж подадуть в правоохоронні органи", – повідомив він.

Богдан зазначив, що оскільки він не був готовий до такої зустрічі, йому "не вдалося зафіксувати такі дані".

Як повідомляли "Коментарі", Мер Києва Віталій Кличко знову осоромився вчасно прямого ефіру програми "Ваша свобода" на YouTube-каналі Радіо Свобода.

Політик у програмі обговорював те, що команда Зеленського подала заяву в Кабінет Міністрів про звільнення його з посади голови Київської міської державної адміністрації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!