Головна Новини Політика внутрішня політика Мураєв обізвав оточення Зеленського шизофренікамичерез відмову подати воду до Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Мураєв обізвав оточення Зеленського шизофренікамичерез відмову подати воду до Криму

Мураєв порівняв Північно-Кримський канал з пуповиною

30 липня 2019, 15:52 comments3056
Поділіться публікацією:
Мураєв обізвав оточення Зеленського шизофренікамичерез відмову подати воду до Криму

Народний депутат від "Опозиційного блоку" Євген Мураєв вважає, що відмова відновити постачання води з материкової України до анексованого Росією Криму не має політичного обґрунтування.

"Відмова від поновлення подачі води в Крим є класичним прикладом політичної шизофренії. Ми всі пам'ятаємо, що формально півострів залишається українським і там живуть громадяни України", — написав він у своєму Facebook.

Мураєв додав, що аргументують відмову від водопостачання півострова тим, що укладання договорів про поставку води з "владою" півострова буде означати визнання Україною прав Росії на Крим.

"Але не даючи воду (і електрику) ми не маємо жодних підстав стверджувати, що там наша територія. Держава присутня там, де є її відповідальність. До цього моменту українська держава надавала перевагу словам, а не діям... Тільки що наочно позначає потрібність України кримчанам — слова або вода? І що важливіше для України — слова або гроші за воду? Тим більше, що Північно-Кримський канал — не просто бетонна ложа, а щось на зразок пуповини", — констатував нардеп.


Зазначимо, раніше радник президента Данило Гетманцев висловив переконання, що Україна зайняла деструктивну позицію, відключивши анексованому Криму воду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!