Головна Новини Політика внутрішня політика Богдан і Вавриш намагаються плітками виправдати призначення голови КМДА, що порушує Конституцію, – експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Богдан і Вавриш намагаються плітками виправдати призначення голови КМДА, що порушує Конституцію, – експерт

Експерт вважає, що глава Офісу президента цитує сумнівні ЗМІ, щоб виправдати сумнівне призначення і позбавити киян права на самоврядування

30 липня 2019, 16:14 comments1132
Поділіться публікацією:
Богдан і Вавриш намагаються плітками виправдати призначення голови КМДА, що порушує Конституцію, – експерт

Глава Офісу президента Андрій Богдан намагається плітками виправдати призначення голови Київської міської державної адміністрації, яке порушує Конституцію, і це він хоче провернути разом зі своїм бізнес-партнером Андрієм Вавришем. Про це заявив політичний експерт Володимир Макаровський в соціальній мережі Facebook.

"Подивився прес-конференцію глави Офісу президента Богдана. Жахнувся. Людина з його посадою відверто бреше та інтригує, щоб виправдати скандальне призначення голови КМДА, яке він планує провернути, не запитавши думки киян", – вважає Макарівський.

За його словами, глава Офісу президента цитує сумнівні ЗМІ, щоб виправдати сумнівне призначення і позбавити киян права на самоврядування.

"По суті Богдан, будучи головою Офісу президента, цитує жовті інтернет-сайти, щоб виправдати призначення, яке суперечить Конституції, і порушує право киян на місцеве самоврядування. Заяви про якісь "смотрящих" і про те, що Віталій Кличко не контролює Київраду виглядають як дешеві плітки. І вже тим більше не можуть бути аргументом, щоб позбавити киян права самостійно обирати владу в місті", – продовжив експерт.

Він також нагадав голові Офісу президента відповідне рішення Конституційного суду від 2003 року.

"Нагадаю пану Богдану, що Конституційний суд ще в грудні 2003 року визначив, що "Київську міську державну адміністрацію має очолювати лише особа, обрана Київським міським головою". Кличко можна любити або не любити, але його обрали кияни, і переобирати повинні кияни, а не Богдан або його бізнес-партнер Вавриш, грунтуючись на плітки з інтернету. Тому що, чесно кажучи, ці авторитарні замашки Богдана і його команди, їх спроби піти за схемою Януковича на встановлення контролю за Києвом відверто дратують не тільки мене, але і тисячі киян", – резюмував Володимир Макарівський.


Нагадаємо, раніше на прес-конференції Віталій Кличко заявив, що Андрій Богдан намагався незаконно нав'язати йому "смотрящих" — гендиректора "1+1" Олександра Ткаченка і скандального забудовника, раніше звільненого з київської адміністрації за корупцію Андрія Вавріша.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!