Головна Новини Політика зовнішня політика "У будь-який час, в будь-якому форматі": Лукашенко запросив Зеленського в Білорусь
commentss НОВИНИ Всі новини

"У будь-який час, в будь-якому форматі": Лукашенко запросив Зеленського в Білорусь

Президенти Олександр Лукашенко і Зеленський поговорили по телефону

31 липня 2019, 13:37 comments2281
Поділіться публікацією:
"У будь-який час, в будь-якому форматі": Лукашенко запросив Зеленського в Білорусь

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запросив президента України Володимира Зеленського відвідати Білорусь у будь-який час і в будь-якому форматі.

"Олександр Лукашенко запросив президента України відвідати Білорусь у будь-який час і в будь-якому форматі. Володимир Зеленський це запрошення із задоволенням прийняв", — йдеться в повідомленні на сайті президента Білорусі.

У свою чергу Зеленський ще раз підтвердив запрошення, раніше надіслане на адресу глави білоруської держави, відвідати Україну в рамках ІІ Форуму регіонів України та Білорусі, який відбудеться у жовтні в Житомирі.

"Лукашенко прийняв запрошення, зазначивши, що як ініціатор і співавтор даного заходу бачить його високу ефективність і користь для економік обох країн", — додали в прес-службі білоруського президента.

Також повідомляється, що Зеленський докладно розповів Лукашенко про ситуації на Донбасі.

"Білоруський лідер у свою чергу запевнив, що Мінськ продовжить і надалі докладати всіх зусиль для врегулювання ситуації в регіоні і Україна завжди може розраховувати на Білорусь як країну — прихильницю мирних ініціатив і процесів", — йдеться в заяві.

Як повідомляли "Коментарі", президент Російської Федерації провів зустріч з головою Політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктором Медведчуком, в якій взяв участь президент Білорусі Олександр Лукашенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!