Головна Новини Політика внутрішня політика «Ніхто» шукає оленів: стало відомо, чим займаються «слуги народу» в Трускавці
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ніхто» шукає оленів: стало відомо, чим займаються «слуги народу» в Трускавці

«Школа депутатів» для майбутніх нардепів від «Слуги народу» розпочала роботу 29 липня

31 липня 2019, 17:37 comments2674
Поділіться публікацією:








«Ніхто» шукає оленів: стало відомо, чим займаються «слуги народу» в Трускавці

Майбутні народні депутати, які пройшли у Верховну Раду від партії "Слуга народу", проходять навчання в "Школі депутатів" в Трускавці і вже поділилися першими враженнями в соціальних мережах.

Керівник телевізійної групи "1 + 1" та №9 у списку партії Олександр Ткаченко пояснив суть "Школи" та її необхідність.

"Програма цілком пристойна та витримана у кращих традиціях — це раз. Друге, це публічна перша спроба зробити справжній та цивілізований тім-білдінг для вже фактичної більшості нової Ради — це два... І третє. Варто нарешті визнати — ви живете все ж таки в іншій країні, де все може бути інакше, ніж ви собі придумали", — написав він.


Підсумки першого дня занять підвела №3 у списку партії Ірина Венедіктова. За її словами, майбутнім депутатам вже в перший день дали "домашнє завдання". Необхідно було розповісти виборцям про своє розуміння політики і поставлену мету.

Давид Арахамія (№3 у списку) зазначив, що майбутні колеги по фракції знайомляться один з одним, розпитують про життєвий досвід. Він також розповів про теми, за якими проводиться навчання.

"Позавчора шукали оленя, вчора присвятили майже весь день проблемам дерегуляції економіки з Oleksiy Honcharuk, а сьогодні вже вивчаємо як працює система державних фінансів з Віктором Пинзеником та система бюджетного планування з Віктором Мазярчуком", — зазначив Арахамія.

Відомий блогер та №92 в списку Єлизавета Богуцька розповіла, що заняття в школі завершуються пізно ввечері. У перший день нардепи розійшлися відпочивати о 22:30.

"Наші заняття проходять, як мозковий штурм. Це не начитування лекцій. Це не академічний курс. Це інформація, яка відразу переводиться в завдання, які вирішуються на рівні комунікацій", — розповіла вона.

При цьому Богуцька абсолютно згодна з радником президента Микитою Потураєвим, який, звертаючись до нардепів під час лекції, сказав: "Ви все ніхто".


Антикорупційна активістка і №5 у списку партії Галина Янченко поділилася фото з майбутніми колегами по фракції під час занять спортом.


Як повідомляли "Коментарі", Центральна виборча комісія прийняла оригінали протоколів з мокрими печатками з усіх окружкомів. За підсумками підрахунку 100% протоколів, президентська партія "Слуга народу" набрала 43,16% голосів виборців (6 306 636 осіб), "Опозиційна платформа — За життя" — 13,05% (1 907 022 людина), "Батьківщина" — 8,18% (1 196 245 осіб), "Європейська солідарність" — 8,10% (1 184 358 осіб) і "Голос" — 5,82% (851 650 чоловік).

За підсумками виборів "Слуга народу" може сформувати так зване монобільшість, оскільки від партії в Раду потрапили понад 250 нардепів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!