Головна Новини Політика внутрішня політика Прокуратура оскаржила вирок по «справі Труханова»
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокуратура оскаржила вирок по «справі Труханова»

Виправдувальний вирок меру Одеси було винесено 4 липня

31 липня 2019, 18:25
Поділіться публікацією:
Прокуратура оскаржила вирок по «справі Труханова»

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) оскаржила вирок Малиновського суду Одеси у так званій "справі заводу "Краян", у якому фігурує мер Одеси Геннадій Труханов, повідомляє прес-служба відомства.

"Назаром Холодницьким подано апеляційну скаргу на виправдувальний вирок Малиновського районного суду м. Одеси від 04.07.2019, яким чинного Одеського міського голову та інших співучасників визнано невинуватими у вчиненні інкримінованих злочинів щодо заволодіння коштами бюджету у сумі понад 92 млн грн внаслідок реалізації схеми придбання у комунальну власність приміщення адмінкорпусу колишнього заводу "Краян" за вдвічі завищеною ціною", — йдеться в повідомленні.

В САП зазначили, що аналіз вироку показав необхідність його скасування. Зокрема, мова йде про неповноту судового розгляду, невідповідність висновків суду фактичним обставинам, істотне порушення вимог кримінального процесуального закону.

При цьому вимоги апеляції стосуються необхідності скасування необґрунтованого вироку і винесення нового, яким фігуранти справи мають бути визнані винними та покарані відповідно до вимог сторони обвинувачення.


Як повідомляли "Коментарі", 4 липня Малиновський районний суд Одеси виправдав мера Одеси Геннадія Труханова у справі про зловживання при купівлі будівлі заводу "Краян". Суд не побачив у діях фігурантів складу злочину.

Сторона обвинувачення просила засудити градоначальника до 12 років ув'язнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!