Головна Новини Політика президент Зеленський призначив головою Держуправління справами колишнього керівника команди КВК
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський призначив головою Держуправління справами колишнього керівника команди КВК

Новий глава Держуправсправами отримав від держави квартиру на Печерську

1 серпня 2019, 14:34 comments1911
Поділіться публікацією:
Зеленський призначив головою Держуправління справами колишнього керівника команди КВК

Президент Володимир Зеленський призначив Сергія Борзова керівником Державного управління справами (ДУС).

Згідно з оприлюдненим на сайті глави держави указом №571/2019, Борзова призначено строком на 5 років оплатою праці згідно із законодавством.

Двома іншими указами Зеленський звільнив Борзова з посад т. в. о. голови Держуправсправами і заступника глави ДУС.

Зазначимо, раніше Сергій Борзов переміг у конкурсі на зайняття вакантної посади керівника Державного управління справами президента.

Сергій Борзов народився 1 січня 1981 року. Закінчив історичний факультет Вінницького державного педагогічного університету в. М. Коцюбинського. У 2006-2011 він був директором команди КВК "Вінницькі перці". У 2011-2012 керував командою КВК Збірна України, а після — працював в ТОВ "Телевізійне творче об'єднання Олександр Масляков і Компанія".

У 2014 році указом президента Петра Порошенка призначений заступником глави ДУС, а з серпня 2015 протягом року виконував обов'язки керівника відомства.

Тестем Сергія Борзова є відомий гуморист Наум Баруля, який протягом 10 років очолював компанію Маслякова. У 2014 році він заснував гумористичний проект "Ліга Сміху".

Згідно з даними електронної декларації чиновника, його дружина Ірина, яка пройшла у Верховну Раду 9-го скликання по мажоритарному округу №14 від партії "Слуга народу", є власником бізнесу в анексованому Криму. Компанія "Профіль-Н" з Судака зареєстрована в Україні, але в грудні 2014 року була внесена в російський реєстр підприємств. Вид діяльності компанії — ресторанний і готельний бізнес. Ірина Борзова також є власницею мережі кафе "Смачний Їжак".

Журналісти програми "Наші гроші" з'ясували, що в 2016 році Борзов безкоштовно отримав від держави квартиру площею 187,9 кв. м на бул. Л. Українки в самому центрі Києва. Комерційна вартість нерухомості $2-2,5 тисячі за квадратний метр, разом — понад 10 млн грн. Борзов тоді заявляв, що настільки велика квартира йому потрібна для того, щоб перевезти в столицю своїх батьків. Вже за два місяці після отримання квартири у власності сім'ї з'явився автомобіль BMW 2016 випуску, ринкова вартість якого становить $40 — $65 тисяч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!