Головна Новини Політика вибори Члени ЦВК прибули на проблемний округ за документами на авіації МВС
commentss НОВИНИ Всі новини

Члени ЦВК прибули на проблемний округ за документами на авіації МВС

Члени окружкому самоусунулися від виконання обов'язків

3 серпня 2019, 10:54 comments1095
Поділіться публікацією:
Члени ЦВК прибули на проблемний округ за документами на авіації МВС

Члени Центральної виборчої комісії прибули в Покровськ Донецької області на проблемний одномандатний виборчий округ №50 за документами, повідомляє прес-служба МВС.

"2 серпня Центральна виборча комісія встановила бездіяльність окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 50. Щоб попередити можливі провокації та протиправні дії, було прийнято рішення перемістити виборчу документацію з проблемного округу за допомогою авіації МВС. Крім того, охороняти документи буде поліцейський спецпідрозділ", — йдеться в повідомленні.

picture

Заступник голови ЦВК Євген Радченко зазначив, що допомога МВС дозволить оперативно закрити питання підрахунку голосів, так як результати парламентських виборів повинні бути оголошені до 5 серпня.

"Ситуація для Центральної виборчої комісії достатньо не типова, таке стається вперше. Ми вдячні МВС та Нацполіції за можливість оперативно налагодити пересування членів комісії та уповноважених представників секретаріату до Покровська. Там ми отримаємо виборчу документацію, доставимо її до Києва та за добу проведемо підрахунок голосів", — підкреслив він.

Нагадаємо, у Покровську в одномандатному виборчому окрузі №50 члени виборчкому відмовилися виконувати рішення Донецького окружного адміністративного суду і самоусунулися від перерахунку голосів. Тому ЦВК вирішила передати своїм уповноваженим представникам пакети з виборчими документами дільничних виборчих комісій виборчих дільниць для повторного підрахунку голосів.

У виборчому окрузі № 50 йде на перемогу претендують мери Покровська та Добропілля Руслан Требушкін і Андрій Аксьонов. За результатами обробки ЦВК протоколів, за Требушкина проголосували 30,29% виборців, за Аксьонова — 29,97%.

Варто відзначити, що обидва градоначальника внесені в базу "Миротворця" як "мери-сепаратисти".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!