Головна Новини Політика президент Зеленський запропонував скасувати візи для хворих іноземців
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський запропонував скасувати візи для хворих іноземців

Зеленський запропонував безвізовий режим

3 серпня 2019, 14:36 comments1842
Поділіться публікацією:
Зеленський запропонував скасувати візи для хворих іноземців

Президент України Володимир Зеленський запропонував скасувати візи для громадян іноземних держав, які приїздять в Україну лікуватися, передає "РБК-Україна".

"Ми можемо скласти перелік країн, громадяни яких часто приїжджають до України на лікування, з тим, щоб скасувати для них візовий режим, і звернутися до Міністерства закордонних справ. Особливо це стосується тих країн, громадяни яких зазвичай сюди приїжджають на лікування і оздоровлення і відчувають ці перепони у перетині кордону", — сказав він під час візиту у Львівську область.

Крім того, за його словами, скасування візового режиму дозволить розвивати в Україні медичний туризм.

Зазначимо, громадяни Грузії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану і Молдови можуть перебувати на території України без віз невизначений термін.

Громадяни 59 держав, зокрема країн ЄС, Швейцарії, США, Канади, Ізраїлю, Аргентини, Японії, Казахстану та Бразилії можуть без віз в'їжджати на територію України на термін до 90 днів протягом періоду в 180 днів.

Візи по прибутті на строк до 15 днів можуть оформити громадяни 34 держав, серед яких Австралія, Нова Зеландія, Китай, Індія, Саудівська Аравія та ін, які також можуть оформити електронні візи на термін до 30 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!