Головна Новини Політика внутрішня політика В Станиці Луганській не можуть почати розмінування мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

В Станиці Луганській не можуть почати розмінування мосту

Через відсутність гарантій безпеки не можуть розпочати роботи по розмінуванню

4 серпня 2019, 12:15 comments1688
Поділіться публікацією:
В Станиці Луганській не можуть почати розмінування мосту

В Станиці Луганській не можуть почати розмінування мосту через відсутність гарантій безпеки з боку бойовиків. Про це повідомляє штаб ООС.

За словами керівника  української сторони Спільного центру контролю і координації припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін Олександра Борщівського, піротехнічні роботи повинні відбутися не тільки на прилеглих до КПВВ територіях, але і на ділянці біля зруйнованого мосту, щоб почати його ремонт.

"Існує розуміння з боку Спостережної місії ОБСЄ щодо вирішення цього питання. Але, на жаль, поки немає реальних підтверджень з боку російських окупаційних адміністрацій про початок цих робіт. Основна причина, чому не відбувається початок робіт по ремонту моста – відсутність гарантій безпеки для наших фахівців з розмінування зі сторони незаконних збройних формувань", — додали в штабі.

Також відзначається, що запити по лінії ОБСЄ відправлені, але відповіді щодо отримання гарантій та допуску до проведення робіт немає.

Як повідомляли "Коментарі", 31 липня, у Мінську відбулося засідання Тристоронньої контактної групи, де сторони домовилися про розмінування територій біля мосту в Станиці Луганській



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!