Головна Новини Політика У Зеленського назвали спосіб повернути Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали спосіб повернути Донбас

Разумков вважає, що проблема Донбасу не вирішується законами

5 серпня 2019, 08:45 comments2202
Поділіться публікацією:
У Зеленського назвали спосіб повернути Донбас

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков вважає, що повернути мир на Донбас прийняттям будь-яких законів неможливо.

"Це одна з ключових проблем в країні. Всі ми хотіли б, щоб настав мир, щоб Донбас і Крим повернулися в Україну. На жаль, це не вирішується законами", — сказав Разумков, відповідаючи на питання про світі Донбасі.

За його словами, в парламенті нового скликання буде обговорюватися особливий статус для Донбасу, однак у проблемі війни — це не питання законів.

"Це законодавча частина (особливий статус для Донбасу – ред.). Цей момент обговорення в стінах Верховної ради явно теж буде, але в цю проблему, у війні це не питання законів. Це питання бажання. Бажання закінчити цю війну. В української сторони воно є. На жаль, не у всіх учасників цього процесу ми спостерігаємо це бажання", — сказав Разумков.

Також він зазначив, що в даній ситуації тут більше питання дипломатії, санкційного тиску, питання внутрішньої політики, пов'язані з боротьбою з корупцією, з інформаційної політикою, з економікою, інфраструктурою, соціальною політикою. Це цілий комплекс завдань, які потрібно буде виконати і які дозволять швидше повернути тимчасово окуповані території", — додав він.

Як повідомляли "Коментарі", Зеленський на конференції в Торонто з питань реформ в Україні заявив, що на відновлення зруйнованого в результаті бойових дій Донбасу необхідно понад 10 млрд євро

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!