Головна Новини Політика зовнішня політика Трамп закликав до смертної кари за злочини на грунті ненависті
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп закликав до смертної кари за злочини на грунті ненависті

Після масових розстрілів в США, Дональд Трамп заявив про необхідність посилення покарання

5 серпня 2019, 22:55 comments1102
Поділіться публікацією:
Трамп закликав до смертної кари за злочини на грунті ненависті

Президент США Дональд Трамп, виступаючи сьогодні на засіданні в Білому Домі, закликав ввести смертну кару за злочини на грунті ненависті і за масові вбивства.

Про це передає видання "Радіо Свобода".

"Доручаю Міністерству юстиції запропонувати законопроект, що забезпечує смертну кару тим, хто скоює злочини на грунті ненависті та масові вбивства", — заявив американський президент.

Відзначимо, що заява була зроблена у зв'язку з низкою масових розстрілів в декількох містах США, про які вже також офіційно відгукнулося представництво України.

Рішення Трампа також позначилося радикальністю і різкістю його настрою, оскільки він підкреслив, що в зазначених випадках смертна кара повинна бути виконана "швидко, рішуче і без багаторічних непотрібних затримок".

Нагадаємо, що сьогодні виданню "Коментарі" стало відомо про дату, на яку призначена зустріч президентів України і США, Володимира Зеленського та Дональда Трампа. Основними темами для обговорень стануть продовження американської військової і економічної підтримки України і узгодження позицій України та США навколо проблеми налагодження європейсько-російських відносин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!