Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський конкретно взявся за нардепів: навчати їх тепер будуть постійно
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський конкретно взявся за нардепів: навчати їх тепер будуть постійно

Кожні три місяці народні обранці будуть проходити навчання.

6 серпня 2019, 09:31 comments1710
Поділіться публікацією:
 Зеленський конкретно взявся за нардепів: навчати їх тепер будуть постійно

Партія "Слуга народу" створить партійний офіс для розвитку депутатів. Проб це повідомляє прес-служба партії.

"Ми створюємо партійний офіс навчання і розвитку для системної роботи депутатів. Він буде діяти на постійній основі у форматі вебінарів, тематичних семінарів і групових занять, які проводитимуться не рідше, ніж раз на три місяці. Освітні програми будуть доступні не тільки для народних депутатів, але і для регіональних представників, майбутніх кандидатів на місцевих виборах", — йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що план роботи офісу навчання і розвитку депутатів у політсилі представлять на партійному форумі, який пройде в вересні-жовтні. 

Як повідомляли "Коментарі" майбутні народні депутати, які пройшли у Верховну Раду від партії "Слуга народу", проходили навчання у "Школі депутатів" в Трускавці і вже поділилися першими враженнями в соціальних мережах.

Навчання проходило в готелі Rixos.  

Вартість проживання в готелі стартувала від 3600 грн. за добу, за освіту і проживання в комплексі на Прикарпатті платила партія.

Першим завданням, яке обранці отримали відразу після приїзду, було записати відеоролик з поясненням, чому хочуть бути парламентаріями.

На початку тренінгу нардепів розбили групи по 8-10 осіб за інтересами.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія прийняла оригінали протоколів з мокрими печатками з усіх окружкомів. За підсумками підрахунку 100% протоколів, президентська партія "Слуга народу" набрала 43,16% голосів виборців (6 306 636 осіб), "Опозиційна платформа — За життя" — 13,05% (1 907 022 людина), "Батьківщина" — 8,18% (1 196 245 осіб), "Європейська солідарність" — 8,10% (1 184 358 осіб) і "Голос" — 5,82% (851 650 чоловік). 

За підсумками виборів "Слуга народу" може сформувати так зване монобільшість, так як від партії в Раду потрапили понад 250 нардепів 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!