Головна Новини Політика рада У Зеленського назвали дату відкриття нового парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали дату відкриття нового парламенту

В цей же день будуть оголошені нові призначення

6 серпня 2019, 16:10 comments1802
Поділіться публікацією:
У Зеленського назвали дату відкриття нового парламенту

Представник президента в Кабінеті міністрів України Андрій Герус заявив, що перше засідання новообраного парламенту має відбутися в перших числах вересня. Про це він заявив на брифінгу по збереженню енергетичної безпеки України, передає УНІАН.

Така відповідь була озвучена після того, як журналісти запитали про нові призначення в уряді, і тоді Герус позначив, що деякі з них будуть озвучені на першому засіданні Верховної Ради, яке, швидше за все, відбудеться вже 3 вересня.

При цьому він не підтвердив, але і не спростував інформацію про те, що йому вже підготовлено місце в новому Кабміні, заявивши, що всю інформацію публічно викладуть ближче до першого сесійного засідання парламенту.

Нагадаємо, раніше Герус розповідав про формування нового Кабінету міністрів, який, за його запевненням, почне роботу відразу ж після активізації Верховної Ради. Саме тоді він і позначив, що в Кабміні вже є коаліція і вона відніме всі міністерські крісла.

Також "Коментарі" писали, що олігарх Ігор Коломойський в своєму сьогоднішньому інтерв'ю РБК назвав головних фаворитів у гонці на місце прем'єр-міністра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!