Головна Новини Політика зовнішня політика Німеччина оголосила прийом заявок на фінансування проукраїнських проектів
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина оголосила прийом заявок на фінансування проукраїнських проектів

Йдеться про сприяння розвитку культурно-гуманітарної галузі в Україні

6 серпня 2019, 16:57 comments1272
Поділіться публікацією:
Німеччина оголосила прийом заявок на фінансування проукраїнських проектів

У Німеччині в федеральних землях Баварія і Баден-Вюртемберг оголошено прийом заявок на підтримку пов'язаних з Україною культурно-гуманітарних проектів у 2020 році. Про це повідомила прес-служба генерального консульства України в Німеччині.

"Оголошується прийом заявок на надання підтримки проектам, пов'язаним з Україною, на території федеральних земель Баварія і Баден-Вюртемберг в 2020 році", — йдеться в повідомленні.

Як зазначається, неурядові організації, громади українців, які проживають за кордоном, культурні, освітні та наукові організації і т.д. мають можливість отримати державну підтримку Україні для свого проекту, який представляє Україну, а також спрямований на пожвавлення міжлюдських контактів між Україною і Німеччиною.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" сьогодні повідомляло про благодійні кошти Євросоюзу в розмірі 127 мільйонів євро, спрямованих до Туреччини для поліпшення життя біженців. Відзначається, що на сьогоднішній день турецька влада вже отримали від Євросоюзу 5,6 млрд євро. За ці гроші Туреччина закрила кордони для прямують до країн Євросоюзу мігрантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!