Головна Новини Політика кабмін Кабмін через суд має намір повернути право призначати і звільняти голову Нафтогазу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін через суд має намір повернути право призначати і звільняти голову Нафтогазу

Верховний суд прийняв до розгляду урядовий скаргу

13 серпня 2019, 11:26 comments1510
Поділіться публікацією:
Кабмін через суд має намір повернути право призначати і звільняти голову Нафтогазу

Уряд має намір повернути собі право кадрових рішень щодо топ-менеджера "Нафтогазу". Верховний суд прийняв до розгляду касаційну скаргу Кабінету міністрів на рішення судів попередніх інстанцій, які позбавили уряд права призначати і звільняти голову і членів правління НАК "Нафтогаз України" в обхід наглядової ради.

"Відкрити касаційне провадження за касаційною скаргою Кабінету міністрів україни на рішення Окружного адміністративного суду та постанову Шостого апеляційного адміністративного суду Києва про забезпечення позову по цій справі", — йдеться в тексті рішення суду.

Як повідомляв портал "Коментарі", НАК "Нафтогаз України" оскаржив у суді постанову уряду, якою були введені нові ціни на газ для населення. Загалом з квітня цього року ціна, за якою "Нафтогаз" продає газ для потреб населення та інших захищених споживачів, знижена на 25,4%. Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 5 червня, "Нафтогаз" з червня зобов'язаний продавати для населення газ за найнижчою ціною на одній з чотирьох майданчиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!