Головна Новини Політика кабмін Уряд змінив порядок виплати субсидій
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд змінив порядок виплати субсидій

Згідно з новими правилами, пільговик має право самостійно обрати банк для отримання субсидії

14 серпня 2019, 16:18 comments6348
Поділіться публікацією:
Уряд змінив порядок виплати субсидій

Кабінет міністрів України змінив порядок виплати житлових субсидій. Рішення було прийнято на засіданні в середу, 14 серпня.

Одержувач, відповідно до нового порядку, зможе самостійно обрати банк, в якому йому зручно отримувати виплати. Так, інформацію про платіжні реквізити пенсіонерів Пенсійний фонд передасть автоматично. І такі пільговики зможуть отримувати субсидії разом з пенсіями.

У документі не зазначено, які саме банки слід вважати уповноваженими на виплату. Найімовірніше мова йде про банки, яким Мінфін дозволив виплачувати українцям пенсії, таких установ налічується 38.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Офіс президента України планує збільшити кількість сімей, які отримують субсидії на оплату ЖКП на мільйон домогосподарств. Про це повідомив представник глави держави в Кабміні Андрій Герус.

"Що ми точно можемо робити, і це не залежить від ціни газу — це субсидії. Деякі домогосподарства, які мали б користуватися субсидіями, тому що вони бідні, втратили на них право. За моїми оцінками, йдеться десь про додаткове один мільйон сімей, яким також може надаватися адресна допомога", — пояснив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!