Головна Новини Політика кабмін Супрун готова продовжити реформу медичної галузі у новому Кабміні
commentss НОВИНИ Всі новини

Супрун готова продовжити реформу медичної галузі у новому Кабміні

Уляна Супрун назвала умови, за яких готова продовжити роботу

21 серпня 2019, 12:31 comments2149
Поділіться публікацією:
Супрун готова продовжити реформу медичної галузі у новому Кабміні

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун готова далі очолювати своє міністерство, якщо в новому уряді буде можливість продовжувати реформу системи охорони здоров'я.

У відповідь на запитання, чи планує вона залишатися на посаді і велися переговори про це, в. о. голови МОЗ сказала: "Я думаю, що ми всі чекаємо до 29-го (серпня) – подивитися, що буде відбуватися".

Також Супрун пояснила, залишилася б вона на посаді: "В залежності від прем'єр-міністра, в залежності від того, як буде сприйматися політика трансформації системи охорони здоров'я. Якби були такі можливості, щоб своя команда, підтримка фінансова і політична, щоб далі відбувалася трансформація – я думаю, що кожен член нашого уряду залишився б на своїй посаді і далі працював".

Уляна Супрун також заявила, що "у багатьох нових обранців і в Офісі президента немає розуміння того, що відбувається в медичній сфері, тому що вони бачать, що журналісти показують, а це не завжди позитив".

Як повідомляв портал "Коментарі", В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун провела зустріч з президентом Володимиром Зеленським, під час якої вони обговорили реформу охорони здоров'я.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!