Головна Новини Політика кабмін У «Слузі народу» сказали, коли назвуть ім'я нового прем'єра
commentss НОВИНИ Всі новини

У «Слузі народу» сказали, коли назвуть ім'я нового прем'єра

У президентській партії анонсували багато новин

21 серпня 2019, 16:22 comments1633
Поділіться публікацією:
У «Слузі народу» сказали, коли назвуть ім'я нового прем'єра

Обраний за списками партії "Слуга народу" депутат Давид Арахамія заявив, що ім'я нового прем'єр-міністра стане відомо наступного тижня в день першого засідання Верховної Ради нового скликання, повідомляє "112 Україна".

"29-го (серпня). Я думаю, що 29-го всі дізнаються дуже багато. Буде багато новин, ви не будете встигати їх постити", — заявив Арахамія у відповідь на питання про те, коли назвуть ім'я нового прем'єр-міністра.

Нагадаємо, у четвер, 29 серпня, відбудеться перше засідання Верховної Ради 9-го скликання. У мережі вже оприлюднена схема розсадки депутатів нового складу парламенту, більшість в якому буде мати "Слуга народу" — 254 нардепа. Голосів у президентської партії вистачить для призначення нового Кабінету міністрів без створення коаліції з іншими політичними силами.

Як писав сайт "Коментарі", Арахамія раніше заявив, що в новому складі Кабінету міністрів залишиться один міністр попереднього Кабміну Володимира Гройсмана. При цьому він додав, що шанси зберегти посаду має кожен міністр.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!