Головна Новини Політика кабмін В Україні більше не буде Міністерства аграрної політики
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні більше не буде Міністерства аграрної політики

Його повноваження перейдуть до Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

29 серпня 2019, 14:24 comments2113
Поділіться публікацією:
В Україні більше не буде Міністерства аграрної політики

У новому Кабінеті міністрів України скасовується Міністерство аграрної політики. Про це сьогодні повідомляють джерела за підсумками засідання фракції "Слуги народу" за участю президента Володимира Зеленського, передає "РБК-Україна".

Відзначається, що частину повноважень Мінагрополітики передадуть Міністерству економічного розвитку і торгівлі. Крім того, очікується, що МЕРТ очолить Тимофій Милованов, який на даний момент обіймає посаду доцента економіки в Пітсбурзькому університеті, а також почесного президента Київської Школи Економіки.

Нагадаємо, за нинішніми підсумками першого засідання Верховної Ради дев'ятого скликання, пішли у відставку весь уряд Володимира Гройсмана і генпрокурор Юрій Луценко.

Що стосується спірного питання про продовження кар'єри на посаді міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, то скоріше за все, вона продовжиться у зв'язку з відсутністю реальної альтернативи. Так, президент Володимир Зеленський позначив, що підтримує появу нових облич в Кабінеті міністрів, але поки немає кандидата, який може займатися питаннями безпеки і був би не з нинішньої правоохоронної системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!