Головна Новини Політика кабмін Гончарук призначений прем'єр-міністром України
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук призначений прем'єр-міністром України

Гончарука підтримали менше 300 нардепів

29 серпня 2019, 18:01 comments4203
Поділіться публікацією:
Гончарук призначений прем'єр-міністром України

Верховна Рада призначила Олексія Гончарука прем'єр-міністром України.

Кандидатуру Гончарука підтримали 290 нардепів. Проти проголосували 27 парламентаріїв, утрималися — 35, не голосували — 66.

При цьому в "Слузі народу" не голосували 4 нардепа, а кандидатуру Гончарука одноголосно підтримала лише депутатська група "За майбутнє".

Гончарук перед голосуванням виступив з трибуни парламенту, висловивши підтримку президенту Володимиру Зеленському в питанні необхідності швидких і ефективних змін в Україні.

За словами прем'єра, у найближчі кілька років кожна третя гривня в Україні буде спрямована на погашення державного боргу. Крім того він зазначив, що в Україні досі процвітає корупція.

Гончарук назвав серед своїх пріоритетів створення привабливого бізнес-клімату, зниження кредитної ставку до 12-13% і поліпшення іміджу України у світі.

Як повідомляв сайт "Коментарі", сьогодні, 29 серпня, відбулося урочисте засідання Верховної Ради 9-го скликання. Депутати принесли присягу на вірність народу. У парламенті вже створено 5 фракцій і одна депутатська група, а також оголошено про створення коаліції у складі фракції "Слуга народу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!