Головна Новини Політика кабмін Кабмін перейменував 4 міністерства і створив 2 нових
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін перейменував 4 міністерства і створив 2 нових

Уряд змінив структуру міністерств

3 вересня 2019, 11:46 comments1943
Поділіться публікацією:
Кабмін перейменував 4 міністерства і створив 2 нових

Кабінет міністрів затвердив нову структуру, перейменувавши чотири міністерства і створивши два нових. Відповідна інформація міститься в постанові Кабміну №829, яка опублікована на урядовому сайті.

Уряд перейменував Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ у Міністерство розвитку громад і територій. Міністерство економічного розвитку і торгівлі було перейменовано в Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Міністерство екології та природних ресурсів Кабмін перейменував в Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища. Міністерство у справах ветеранів стало Міністерством у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб

Кабмін також створив два нових міністерства: Міністерство цифровий трансформації, реорганізувавши Державне агентство з питань електронного урядування; Міністерство культури, молоді та спорту україни, реорганізувавши Міністерство інформаційної політики і поклавши на нього завдання і функції, ліквідованих Міністерства культури та Міністерства молоді і спорту.

Міністерству юстиції доручено подати в тижневий строк на затвердження Кабміну проекти документів про створення комісій з реорганізації міністерств.

Як повідомляв портал "Коментарі", новий уряд буде проводити засідання в закритому від преси режимі. Про це на першому робочому засіданні Кабміну заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

За його словами, нова виконавча влада змінює формат проведення засідань уряду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!