Головна Новини Політика кабмін Кредит на $5 млрд: Україна укладе з МВФ новий договір
commentss НОВИНИ Всі новини

Кредит на $5 млрд: Україна укладе з МВФ новий договір

Кредитна програма буде розрахована на три роки

16 вересня 2019, 14:49 comments1607
Поділіться публікацією:
Кредит на $5 млрд: Україна укладе з МВФ новий договір

Україна має намір укласти договір з Міжнародним валютним фондом про надання кредитної допомоги в розмірі 5 млрд доларів США. Про це повідомляє авторитетне фінансове видання Bloomberg.

Так, під час брифінгу 16 вересня прем'єр-міністр Олексій Гончарук розповів, що нова кредитна програма на цю суму може стартувати вже в кінці поточного року.

Він підкреслив, що між затвердженням проекту державного бюджету на 2020 рік і новою програмою співпраці з МВФ немає прямої залежності.

"Бюджет потрібен нашій країні якомога швидше, щоб планувати роботу на наступний рік. Те, що наші міжнародні партнери очікують, що ці розумні і необхідні дії ми здійснимо в передбачені нашими законами терміни, це ж очевидно", — зазначив глава уряду.

Очікується, що кредитна програма буде розрахована на три роки, і на даний момент переговори по даному питанню тривають.

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про ексклюзивне інтерв'ю голови Офісу президента Андрія Богдана, де він зробив кілька безцеремонні зауважень, одним з яких він охарактеризував каденцію попереднього президента Петра Порошенка. На думку Богдана буквально, п'ятий президент України "прос**в п'ять років".

"Петро Олексійович Порошенко в моєму особистому рейтингу в глибокому негативі. Знаєте чому? Чи не тому, що з його особистого уявлення щодо мене відбувалися дуже недемократичні дії. А тому, що він прос**в п'ять років нашої держави", — заявив  чиновник з найближчого оточення Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!