Головна Новини Політика кабмін МОЗ перевірить діяльність Національного інституту раку
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ перевірить діяльність Національного інституту раку

Особливу увагу перевіряючі звернуть на держзакупівлі інституту

19 вересня 2019, 12:36 comments1745
Поділіться публікацією:
МОЗ перевірить діяльність Національного інституту раку

Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька підписала наказ про проведення аудиту в Національному інституті раку. Така інформація розміщена на сторінці відомства в Фейсбук.

Повідомляється, що перевіряти діяльність інституту буде Управління внутрішнього аудиту МОЗ. Безпосередньо контролювати хід аудиту стане міністр Зоряна Скалецька.

"Керівництво інституту раку зобов'язане надати всю необхідну інформацію, документи і доступ до баз даних і створити належні умови для аудиторської групи. Особливу увагу буде приділено процедур державних закупівель", — йдеться в повідомленні.

До 8 жовтня аудиторська група повинна надати міністру докладний звіт. Після цього МОЗ доповість на Комітеті з питань здоров'я нації Верховної Ради України.

"У разі виявлення зловживань і підтвердження інформації правоохоронних органів, позиція міністерства буде жорсткою в рамках закону. Команда міністерства має нульову толерантність до корупції та інших злочинів", — додали в міністерстві.


Як повідомляв портал "Коментарі", міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька планує інспектувати українські лікарні без попередження.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!