Головна Новини Політика кабмін За медіа-атакою на заступника міністра інфраструктури Лавренюка стоїть його попередник Шульмейстер,- Карл Волох
commentss НОВИНИ Всі новини

За медіа-атакою на заступника міністра інфраструктури Лавренюка стоїть його попередник Шульмейстер,- Карл Волох

Блогер Карл Волох стверджує, що інформаційну кампанію з дискредитації заступника міністра інфраструктури Юрія Лавренюка нібито замовив колишній перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер

20 вересня 2019, 15:21 comments1837
Поділіться публікацією:
За медіа-атакою на заступника міністра інфраструктури Лавренюка стоїть його попередник Шульмейстер,- Карл Волох

Як зазначає Волох, в останній місяць у ЗМІ почало з'являтися безліч критичних матеріалів проти Лавренюка з ознаками політичного "замовлення". Так, у більшості матеріалів немає інформаційного приводу, але є суб'єктивні оцінки і посилання на анонімні джерела, а докази використовують "раз пляшки не здає — значить, сам жене".

За словами блогера, інформаційну кампанію ініціював Володимир Шульмейстер, який нібито дискредитує Лавренюка з метою зайняти його посаду.

"Враження таке, що Шульместеру дуже кортить повернутися на посаду (мабуть, зарплатня в неповну штуку баків спати не дає), а місце зайняте. От і поспішає його розчистити, організувавши просто вал публікацій проти суперника", — пише Волох.

Зазначимо, Володимир Шульмейстер був першим заступником міністра інфраструктури в 2014-2016 роках. Він, за даними журналістів, був замішаний у корупційних скандалах і причетний до непрозорих кадрових конкурсів на посади керівників ключових держпідприємств галузі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/i/706448
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!