Головна Новини Політика кабмін Переходимо в «цифру»: названа дата презентації нового міністерства
commentss НОВИНИ Всі новини

Переходимо в «цифру»: названа дата презентації нового міністерства

У кожному міністерстві з'явиться співробітник з діджиталізації

20 вересня 2019, 14:25 comments1769
Поділіться публікацією:
Переходимо в «цифру»: названа дата презентації нового міністерства

Нове Міністерство цифровий трансформації (діджиталізації) презентують наступної п'ятниці, 27 вересня. Про це сказав віце-прем'єр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на відкритті Open Data Forum, передає "Укрінформ".

"Ми створили міністерство, щоб формувати політику у сфері діджиталізації. До цього цим не займався жоден орган. Сьогодні є міністерство, ми будемо підтримувати такі проєкти, шукати фінансування, допомагати... 27 вересня буде публічна презентація нашого міністерства і заступників", — сказав Федоров.

Чиновник зазначив, що у кожного буде заступник міністра, який буде займатися діджитализацією.

"У нас буде людина у кожному міністерстві, що буде допомагати реалізовувати ці завдання вертикально", — пояснив віце-прем'єр.

Крім того, у кожного голови державної адміністрації з'явиться заступник, відповідальний за відстеження ключових показників ефективності місцевих проектів.

"Ми також створили комітет з діджиталізації та цифрової трансформації у Верховній Раді. Це перший комітет з таким набором функцій. І це теж важливо, бо на законодавчому рівні є підтримка", — пояснив Федоров.

Як повідомляв сайт "Коментарі", Михайло Федоров Україна зможе перейти до впровадження 5G після надання доступу до зв'язку 3G-4G всім населеним пунктам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!