Головна Новини Політика кабмін Український прем'єр пішов у Telegram
commentss НОВИНИ Всі новини

Український прем'єр пішов у Telegram

Основна мета каналу Гончарука - дати оперативну відповідь на всі складні запитання

25 вересня 2019, 18:55 comments2174
Поділіться публікацією:








Український прем'єр пішов у Telegram

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук запустив свій власний канал в Telegram. На даний момент його канал містить всього три публікації.

В постах каналу прем'єр анонсує свій відеоблог (влог) і обіцяє, що його основна мета — давати оперативну відповідь на всі незрозумілі і складні питання. "Відкритість влади — те, чого завжди не вистачало в Україні", — йдеться в повідомленні на сторінці політика.

Відомо, що Олексій Гончарук був призначений на посаду прем'єр-міністра 29 серпня 2019 року, і він став самим молодим чиновником на цій посаді в історії України. Юрист за освітою, публічно він почав займатися політикою з 2014 року: балотувався у ВР від партії "Сила людей", але в Раду тоді не пройшов. В 2019-му Гончарук працював консультантом Офісу президента, супроводжуючи главу держави в поїздках у регіони. Гончарук консультував Володимира Зеленського з юридичних питань та питань законотворчості.

Під час інавгураційної промови перед Верховною Радою як прем'єр-міністра Олексій Гончарук назвав основні пріоритети його уряду: економічне зростання, подолання війни в Донбасі і корупції в Україні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про реченні Гончарука з'єднати Чорне і Балтійське моря.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!