Головна Новини Політика кабмін У Кабміні назвали вартість перепису населення
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні назвали вартість перепису населення

В уряді припускають проведення "електронної" перепису населення

26 вересня 2019, 15:02 comments1589
Поділіться публікацією:
У Кабміні назвали вартість перепису населення

Проведення перепису населення згідно з проектом Держслужби статистики становить 5 мільярдів гривень. Про це повідомив міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет.

"Зараз говорять про те, що пора зробити ще один перепис населення. Мені нещодавно у проекті Держстату принесли дані про бюджет перепису населення, він становить 5 мільярдів гривень, і я розумію, що ефективніше і простіше буде зробити так званий електронний перепис населення", — сказав Дубілет.

Міністр додав, що перепис населення можна замінити створенням єдиного реєстру українців шляхом об'єднання 6-7 різних реєстрів, в яких "заховані" базові дані про громадян.

Президент Володимир Зеленський 30 липня 2019 року підписав указ "Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних і юридичних осіб до електронних послуг", який передбачає проведення електронної перепису населення в Україні.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Україні у 2020 році може пройти перепис населення, на що Кабінет міністрів готовий виділити 3,4 мільярда гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!