Головна Новини Політика кабмін Кабмін спростив отримання субсидій - Мінсоцполітики
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін спростив отримання субсидій - Мінсоцполітики

Спрощена процедура отримання субсидій торкнеться окремих категорій громадян

21 жовтня 2019, 11:35 comments2992
Поділіться публікацією:
Кабмін спростив отримання субсидій - Мінсоцполітики

Кабінет міністрів України ухвалив постанову, згідно з якою спрощується процедура оформлення субсидій для окремих категорій громадян. Сам документ на розгляд внесло Міністерство соціальної політики. Про це повідомила глава відомства Юлія Соколовська на своїй сторінці в Фейсбук.

Міністр уточнила, що отримати субсидію стане простіше дитячим будинкам сімейного типу (ДБСТ), військовослужбовцям, громадянам старше 60 років, які перебувають у шлюбі і проживають у сільській місцевості, але зареєстровані за різними адресами. Згідно з новою міністерською постановою, комісії місцевих органів самоврядування отримають право призначати субсидію ДБСТ на понаднормову площу житла.

Зміни також торкнуться пенсіонерів у селах — тепер при призначенні субсидій не будуть враховуватися доходи одного з подружжя пенсійного віку, який зареєстрований за іншою адресою.

Військовослужбовці, які побажають оформити субсидію, можуть зробити це без надання інформації про сплату єдиного соціального внеску.


Як повідомляв портал "Коментарі", Міністерство соціальної політики України оприлюднило покрокову інструкцію з оформлення субсидії онлайн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!