Головна Новини Політика кабмін Народні депутати перейшли на е-реєстрацію в Раді: не у всіх вийшло освоїти нову систему
commentss НОВИНИ Всі новини

Народні депутати перейшли на е-реєстрацію в Раді: не у всіх вийшло освоїти нову систему

Щоб зареєструватися в сесійній залі, депутатам необхідно скористатися індивідуальною карткою і натиснути кнопку "За"

1 листопада 2019, 11:40 comments1460
Поділіться публікацією:
Народні депутати перейшли на е-реєстрацію в Раді: не у всіх вийшло освоїти нову систему

З сьогоднішнього дня у Верховній Раді народні депутати перейшли на так звану е-реєстрацію. Тепер нардепам необхідно реєструватися на засіданні за допомогою індивідуальної картки. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі написав народний депутат від фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук.

Так, відтепер, щоб зареєструватися в сесійній залі, депутатам необхідно скористатися індивідуальною карткою і натиснути кнопку "За". Відзначимо, що в перший день роботи електронної системи, кількість верифікованих народних депутатів у залі різко скоротилося.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що на ранковому засіданні зареєструвалися 307 депутатів. Народні обранці попросили провести процедуру реєстрації ще раз, однак голова відрізав їх заклик проханням "приходити на засідання вчасно".

Раніше портал "Коментарі" писав, що спікер парламенту Дмитро Разумков розповів про успіх роботи парламенту і турборежимі.

"Сьогодні 50-й день роботи Верховної Ради України IX скликання... Зазвичай підводять підсумки на 100-й день, але, думаю, можна підвести підсумки та на 50-й. Ми за цей період часу розглянули 209 законопроектів, ухвалили в цілому 56 законів. Думаю, що з такою швидкістю навряд чи зможе посперечатися яка-небудь з попередніх Рад. Тому я сподіваюся, що і надалі ми будемо працювати так само швидко і якісно", — заявив Дмитро Разумков.

Фото: Л. Грубник, "Коментарі"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!