Головна Новини Політика кабмін Стало відомо, коли презентують бюджет України на 2020 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли презентують бюджет України на 2020 рік

Уряд затвердив проект бюджету-2020

4 листопада 2019, 10:52 comments1728
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли презентують бюджет України на 2020 рік

Завтра, 5 листопада, об 11:00 відбудеться онлайн-презентація проекту бюджету України на 2020 рік. Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Верховна Рада 3 листопада на позачерговому засіданні ухвалила з доопрацюванням проект держбюджету-2020 до другого читання. Голова уряду Олексій Гончарук заявив, що це "бюджет розвитку країни і безпеки людей".

"Найвища цінність держави соціальний капітал, люди з усіма їхніми досягненнями. Саме тому, ми заклали в бюджет наступного року розвиток стратегічно важливих напрямків для людей. Один з них медицина. Зокрема, йдеться про систему екстреної медичної допомоги", розповів прем'єр-міністр.

Уряд вирішив не вносити в проект підвищення податків і скорочення дефіциту, щоб зменшувати борги, а планує більше заробляти всередині країни за рахунок приватизації, внутрішніх і зовнішніх інвестицій, лібералізації ринків.

"У проекті багато інноваційних речей, в яких закладена капіталізація зростання. За рахунок цього у нас будуть кошти, щоб підвищувати соціальні стандарти", вважає Гончарук.

Презентація документу онлайн відбудеться завтра об 11:00. Як уточнили в прес-центрі Кабінету міністрів України кореспонденту порталу "Коментарі", платформи, на яких представлять бюджет, оголосять сьогодні пізніше.

Також на цьому засіданні міністри здійснили кілька кадрових призначень, вирішили скоротити кількість співробітників райдержадміністрацій та зобов'язали держустанови виплачувати за відрядження безготівкові кошти.

Як розповідав портал "Коментарі" раніше, уряд України робить все можливе, щоб якомога швидше врегулювати питання, що стосуються підписання Угоди про транзит російського газу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!