Україна і Литва об'єднаються для захисту прав споживачів

Підписання меморандуму – це гарантія створення організованої бази для взаємодії України та Литви у галузі захисту прав споживачів

Україна і Литва підписали меморандум про співпрацю в сфері захисту прав споживачів. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з питань безпеки харчових продуктів.

Державна служба з питань захисту прав споживачів Литви і відповідне відомство в Україні підписали угоду про співробітництво, спрямоване на захист прав споживачів обох країн. Як відомо, з боку України документ був підписаний виконуючим обов'язки начальника Держпродпотребслужби Ольгою Шевченко, з боку Литви – директором аналогічного відомства Нерінгой Улбайте.

"Підписання цього документу – це гарантія створення організованої бази для взаємодії України та Литви у галузі захисту прав споживачів", - сказано в повідомленні української Держпродпотребслужби.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Україні введено в експлуатацію сайт небезпечної нехарчової продукції. Ресурс був розроблений Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.