Головна Новини Політика кабмін Будівництво століття продовжиться: іноземці мають намір добудувати запорізький міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Будівництво століття продовжиться: іноземці мають намір добудувати запорізький міст

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив на своїй сторінці в Facebook про намір добудувати міст за 2-3 роки

7 листопада 2019, 21:21 comments3782
Поділіться публікацією:
Будівництво століття продовжиться: іноземці мають намір добудувати запорізький міст

Більше 15 років тому в Запоріжжі було розпочато будівництво мосту через річку Дніпро. Будівництво так і не завершилося. З тих пір в обласному центрі змінилося багато керівників – всі вони довгі роки "прикривалися" відсутністю грошей у бюджеті і іншими, більш важливими проблемами в місті. Однак сьогодні, після свого візиту в Запоріжжя, прем'єр-міністр Олексій Гончарук повідомив на своїй сторінці в Facebook про намір добудувати міст за 2-3 роки.

"Запорізький міст. Я сьогодні на ньому був. Він – символ невиконаних обіцянок і корупції. Його почали будувати в 2004 році. З тих пір змінилося 5 президентів, відбулося 2 революції. Мовчу про те, що з тих пір вартість проекту зросла з 5 до 16 мільярдів гривень. Ми в ці ігри грати не будемо", — заявив Гончарук.

Чиновник зазначив, що уряд вже знайшло 1,2 мільярдів гривень на початок будівельних робіт. Безпосередньо самим будівництвом, за словами прем'єр-міністра, буде займатися іноземна компанія.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що новий термінал запорізького аеродрому зможе обслуговувати близько 400 пасажирів у годину: 250 на міжнародних рейсах і 150 — на внутрішніх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!