Головна Новини Політика кабмін Мінкульт запропонував кандидатуру мовного омбудсмена
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінкульт запропонував кандидатуру мовного омбудсмена

Кандидатуру мовного омбудсмена повинні розглянути члени уряду

16 листопада 2019, 16:19 comments1747
Поділіться публікацією:
Мінкульт запропонував кандидатуру мовного омбудсмена

Тетяна Монахова може стати уповноваженим по захисту державної мови. Таку кандидатуру запропонувало розглянути уряду Міністерство культури, молоді і спорту. Про це повідомила прес-служба відомства.

Тетяна Монахова займає посаду завідуючої кафедри журналістики Чорноморського національного університету імені Петра Могили, що знаходиться в Миколаєві. Монахова народилася 2 липня 1980 року в Миколаєві. У 2002 році закінчила Миколаївський державний педагогічний університет ім. Ст. Сухомлинського за спеціальністю "Вчитель української мови і літератури та англійської мови і зарубіжної літератури".

Нагадаємо, глава Мінкульту Володимир Бородянський раніше заявив, що вирішив, хто повинен, на його думку, стати мовним омбудсменом і протягом тижня, як і обіцяв, вніс кандидатуру на обговорення в Кабінеті міністрів. Посаду уповноваженого із захисту державної мови з'явився після ухвалення так званого "мовного" закону.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше Україна отримала нового бізнес-омбудсмена — ним став польський політик і економіст Марцін Свєнціцький, який змінив на посаді Альгірдаса Шемета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!