Головна Новини Політика кабмін Міністр інфраструктури Криклій має намір звільнити Олександру Клитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр інфраструктури Криклій має намір звільнити Олександру Клитину

Криклій хоче звільнити Клитину скандальною листування з пранкером

22 листопада 2019, 16:56 comments2555
Поділіться публікацією:
Міністр інфраструктури Криклій має намір звільнити Олександру Клитину

Міністр інфраструктури Владислав Криклій на наступному засіданні уряду запропонує звільнити свого заступника з питань євроінтеграції Олександру Клітіну. Про це чиновник заявив на своїй сторінці в Facebook.

"Я приймаю рішення, як міністр інфраструктури, — на наступний Кабмін внести подання щодо звільнення заступника міністра інфраструктури з питань європейської інтеграції Олександри Клітіної з посади", — написав Криклій.

Міністр нагадав, що якщо у неї є претензії до працівників міністерства, то варто було зробити відповідну заяву в прокуратуру. Глава відомства запропонував Клітіної піти за власним бажанням, однак, за його словами, вона планує власну політичну кар'єру і буде боротися за міністерський пост. Владислав Криклій також зазначив що у Клітіної і раніше бували суперечки з його командою.

Очевидно, що таку реакцію міністра викликала листування Клітіної з пранкером Джокером, в якій вона критикувала роботу міністерства і натякала на зловживання владою з боку чиновників.


Як повідомляв портал "коментарі", в листуванні з пранкером Джокером заступник міністра Клітіна натякала, що хотіла б отримати посаду міністра транспорту та інфраструктури.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!