Головна Новини Політика кабмін Причин немає, - Клітіна про своє звільнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Причин немає, - Клітіна про своє звільнення

Екс-заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна запропонувала міністру звільнити ще двох співробітників

28 листопада 2019, 11:00 comments2681
Поділіться публікацією:
Причин немає, - Клітіна про своє звільнення

Минула заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна, яку нещодавно звільнили після скандального листування з пранкером Джокером, не бачить засад для відсторонення з посади. Про це вона заявила на своїй сторінці у Facebook.

Так, Клітіна написала, що причин для звільнення вона не бачить, а скандал і листування – є лише приводом прибрати її з посади.
"Якщо міністр вважає це листування правдою, то чому Галущак і Кравцов іще не звільнені? Бо як сказав міністр Галущак "хароший апаратчік"?", — зазначила нардеп.
Клітіна вважає, що керівництво "Укразалізниці" та Наглядова рада начебто прикривають голову правління Євгена Кравцова, і, за її словами, їх треба "гнати, скільки б іноземців там не сиділо".

На думку Клітіної, вона на посаді не давала закрити малодіяльні станції, заважала здати в оренду київський залізничний вокзал, критикувала IPO "Укразалізниці". Нардеп наголосила, що "Укразалізниця" має бути розділена на трьох незалежних операторів, адже, на її думку, це зменшить корупційні ризики. Крім того, Клітіна потребувала від міністра звільнення держсекретаря Міністерства інфраструктури Андрія Галащука та голови правління АТ "Укрзалізниця" Євгена Кравцова.

Зазначимо, що Клітіна планувала дати брифінг, але, за її словами, захворіла. "Все це публічне цькування нелегко пережити", — написала вона.

Раніше "Коментарі" писали, що стало відомо про звільнення Олександри Клітіної.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!