Головна Новини Політика кабмін Українці будуть спілкуватися з державними органами у месенджерах, - Дубілет
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці будуть спілкуватися з державними органами у месенджерах, - Дубілет

За словами міністра Дубілета, новинка дозволить перевіряти роботу державних органів

5 грудня 2019, 10:51 comments1682
Поділіться публікацією:
Українці будуть спілкуватися з державними органами у месенджерах, - Дубілет

Українці зможуть спілкуватися з державними органами через месенджери. Про це заявив на своїй сторінці у соціальній мережі міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет.

Як розповів Дубілет, у Кабміні планують запустити можливість спілкуватися з держорганами через месенджери, які щодня використовують на своїх смартфонах українці. Також передбачено створення веб-версій, щоб люди могли спілкуватися з держслужбовцями і з комп'ютеру. Міністр запевнив, що така ініціатива здешевить вартість одного контакту для бюджету та дозволить якісніше обслуговувати громадян . Так, у режимі онлайн, на відміну від письмових звернень, можна буде уточнювати інформацію. Міністр підкреслив, що пілотний проект надає можливість держслужбовцям відповідати на запити громадян, працюючи віддалено.

"Це дозволить організовувати робочі місця для держслужбовців не тільки в Києві, а й в регіонах. Причому ми хочемо зробити акцент на ті регіони, де найскладніше знайти роботу. Наприклад, це буде один з варіантів працевлаштування для тих держслужбовців, які потрапили під нашу масову оптимізацію", — пояснив Дубілет.

Крім того, міністр вважає перевагою майбутніх чатів те, що вони дозволять відслідкувати якість ведення діалогу. Дубілет зазначає, що можна буде налаштовувати сповіщення і відстежувати випадки неякісних консультацій.

Міністр нагадав, що перші чат-консультації запустили для Міністерства соціальної політики України.

Раніше "Коментарі" писали, що Дубілет анонсував відмінупаперових квитанційзамість них з’явиться спеціальний електронний сервіс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!