Головна Новини Політика кабмін Кабмін запустив сервіс для боротьби з корупцією на будівництві
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін запустив сервіс для боротьби з корупцією на будівництві

Уряд буде боротися з корупцією у сфері будівництва

13 грудня 2019, 13:52 comments1277
Поділіться публікацією:
Кабмін запустив сервіс для боротьби з корупцією на будівництві

Кабмін сьогодні запустив електронний кабінет забудовника, який буде першим кроком на шляху боротьби з корупцією в будівельній сфері. Про це розповів прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Політик зазначив, що до кінця наступного року запрацює електронна система, в якій будуть зафіксовані всі процеси в будівельній сфері в Україні.

За його словами, для уряду одним з пріоритетних завдань є боротьба з корупцією у сфері будівництва і саме тому презентація цього продукту дуже важлива для країни.

“Система працюватиме для найменш ризикових об'єктів будівництва (СС1), але частка яких перевищує 80% ринку, а в найближчі кілька місяців система повинна запрацювати і для інших об'єктів", — сказав політик.

Він також розповів про те, що до грудня 2020 року повинна запрацювати велика електронна система, яка буде оцифровувати взагалі всі процеси, які відбуваються в будівництві.

Як повідомляло видання "Коментарі", 5 листопада Зеленський заявив про необхідність до кінця 2019 року ліквідувати тотальну корупцію в сфері державного архітектурно-будівельного контролю та містобудування. Відповідне завдання Зеленський поставив перед міністром розвитку громад і територій Оленою Бабак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!