Головна Новини Політика кабмін Заступник міністра охорони здоров'я подала у відставку: «Не піду на компроміс із совістю»
commentss НОВИНИ Всі новини

Заступник міністра охорони здоров'я подала у відставку: «Не піду на компроміс із совістю»

Вчора заступник міністра охорони здоров'я Младена Качурець написала заяву про звільнення за власним бажанням

17 грудня 2019, 12:41 comments1862
Поділіться публікацією:
Заступник міністра охорони здоров'я подала у відставку: «Не піду на компроміс із совістю»

Заступник міністра охорони здоров'я Младена Качурець вирішила піти з посади. Заяву про звільнення за власним бажанням Качурець опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

Так, Качурець заявила про наміри продовжувати "працювати над втіленням ідей, що лежать в основі трансформації системи", однак не у складі нинішнього Міністерства охорони здоров'я (МОЗ). За її словами, за три місяці роботи не виправдалися сподівання втілювати раніше заплановане з новим керівництвом. "Однак вже з перших днів після призначення стало зрозуміло, що про командну роботу та формування спільної політичної позиції не йдеться", — написала Кочурець. За її словами, вона не брала участі в формуванні програми діяльності Кабінету міністрів України, тож "для більшості працівників у МОЗ ухвалений документ з визначеними цілями став несподіванкою".

Також Кочурець заявила, що у МОЗ відсутній наказ щодо розподілу обов'язків між заступниками, що спричиняє незручності у роботі, а більшість публічно оголошених рішень не обговорюються всередині міністерства.

"Я як заступник міністра вважаю неприпустимим такий незрозумілий і непрозорий процес прийняття/неприйняття рішень. Залишатись надалі на посаді для мене з багатьох причин — це компроміс із совістю, на який я не піду", — написала Кочурець.

Раніше "Коментарі" писали, що міністр юстиції похвалився пенсією із США в 1 млн грн і передумав звільнятися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!