Головна Новини Політика кабмін Ні гральним автоматам під виглядом «лотерей»: вже ліквідували 150 фірм
commentss НОВИНИ Всі новини

Ні гральним автоматам під виглядом «лотерей»: вже ліквідували 150 фірм

Кабінет міністрів України розгорнув перевірку усіх компаній, які позиціюють себе як державні лотереї, хоча насправді ведуть незаконний гральний бізнес

20 грудня 2019, 09:50 comments2765
Поділіться публікацією:
Ні гральним автоматам під виглядом «лотерей»: вже ліквідували 150 фірм

В Україні заборонили діяльність грального бізнесу під виглядом "державних лотерей". Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Згідно із повідомленням, сьогодні вночі вже закрили понад 150 закладів по всій Україні, під час чого вилучили обладнання на 46 млн грн. Як пояснив прем'єр-міністр Олексій Гончарук, у нашій країні є лиши три офіційних оператори державних лотерей. Попри це десятки компаній "прикидалися" також держлотереями, хоча вели заборонений гральний бізнес.

"Як це працює? Ці заклади укладають з операторами держлотерей договори на розповсюдження. Прикриваються цими договорами, однак на території закладу встановлюють "гральні автомати", які заборонені законом", — розповів Гончарук.

Щоби викрити подібні схеми, в ліцензійних умовах Кабмін скасував можливість для операторів укладати договори на розповсюдження.

Зазначається, що поліція продовжить рейд із перевірки гральних закладів, а Державна фіскальна служба – проаналізує ліцензії усіх державних лотерей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо, скільки українців підтримують легалізацію азартних ігор. Опитування показало, що більше половини українців не сприймають ідею легалізації грального бізнесу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!