Головна Новини Політика кабмін Кабмін встановив премії для топ-чиновників на рівні 200%
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін встановив премії для топ-чиновників на рівні 200%

Уряд прийняв рішення встановити новий мінімальний розмір окладу

15 січня 2020, 13:51 comments3357
Поділіться публікацією:
Кабмін встановив премії для топ-чиновників на рівні 200%

Сьогодні Кабмін затвердив нові правила оплати топ-чиновників. Про це написав у своєму Telegram-каналі народний депутат Олексій Гончаренко.

Він зазначив, що тепер буде встановлюватися новий мінімальний розмір посадового окладу — два прожиткових мінімуми, і оклади будуть вказуватися в гривнях, а не коефіцієнти, як було в минулому році.

Крім того, першому віце-прем'єр-міністрові, віце-прем'єр-міністрам, міністрам, їх заступникам може виплачуватися надбавка за ефективність у розмірі до 200% посадового окладу.

Водночас, керівник державного органу (Офіс ПУ, апарат РНБО) буде мати посадовий оклад на рівні 37800 грн, а керівник рівня міністерств і центральних органів виконавчої влади 33600 грн.

 

Як повідомляло видання "Коментарі", оприлюднена інформація про зарплати міністрів за грудень після підвищення.

Лідером по самій високій зарплаті став міністр закордонних справ Вадим Пристайко, який отримав 234 тисячі гривень. Міністру юстиції Денису Малюське видали 226 тисяч гривень, а міністр соцполітики Соколовська Юлія отримала 217 тич. грн.

В інших чиновників суми менше, але теж значні.

Так, наприклад, за грудень міністр у справах ветеранів Оксана Коляда отримала зарплату в розмірі 159 тисяч гривень, міністру оборони Андрію Загороднюку дісталося менше – 97 тис. грн. Віце-прем'єр з інтеграції Дмитро Кулеба отримав 87 000, а роботу міністра Дмитра Дубілета оцінили в 17 тисяч гривень.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!