Головна Новини Політика кабмін Гончарук відреагував на скандал навколо «прослушки»: відеозвернення
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарук відреагував на скандал навколо «прослушки»: відеозвернення

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що "атаки" у медіа свідчать про "правильний шлях команди"

16 січня 2020, 10:41 comments2590
Поділіться публікацією:








Гончарук відреагував на скандал навколо «прослушки»: відеозвернення

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук звернувся в мережі до тих, "хто бореться проти президента і уряду". Ймовірно, така реакція спричинена нещодавньою публікацією нібито запису наради керівника уряду зі співробітниками Кабміну та Нацбанку, де голос, схожий на прем’єр-міністра, каже фразу "я профан в економіці". Відео з’явилося на офіційних платформах, що присвячені роботі прем’єр-міністра, у Telegram, Facebook та на Youtube.


Гончарук заявив, що з самого початку проти команди президента й уряду нібито працювало дуже багато людей, які намагалися завадити, прогнозували дефолти та економічні катастрофи.

"Останнім часом проти мене особисто і проти уряду розвернулися масовані медіаатаки в соціальних мережах та засобах масової інформації. Це свідчить про те, що наша команда на правильному шлях", — заявив у відео Гончарук.

У підписі до відеозвернення він зазначив, що у нього є декілька "гарних новин". Йшлося про зміцнення обмінного курсу та збільшення іноземних інвестицій.

"Зміцнився обмінний курс та збільшилися до 7-річного максимуму накопичення міжнародних резервів, які становлять 25 млрд доларів. Приплив прямих іноземних інвестицій в країну зріс до 2,5 млрд доларів. Різко знизилась інфляція до 4,1%", — написав прем’єр-міністр.

Наостанок він додав, що "якщо це не гарні новини для нашої країни, то я повний “профан" в економіці".

Зазначимо, що прямого підтвердження чи спростування справжності опублікованої "прослушки" Гончарук не озвучив.

Раніше "Коментарі" писали, що у мережу виклали третю частину нібито таємного запису наради Гончарука з представниками уряду, Нацбанку щодо економічної ситуації в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!