Головна Новини Політика кабмін "Досить це терпіти": Кабмін має намір посилити відповідальність за хибні виклики на "102"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Досить це терпіти": Кабмін має намір посилити відповідальність за хибні виклики на "102"

Кабмін вніс законопроект про збільшення штрафів до Верховної Ради

10 лютого 2020, 19:13 comments2021
Поділіться публікацією:
"Досить це терпіти": Кабмін має намір посилити відповідальність за хибні виклики на "102"

Кабінет міністрів подав законопроект до парламенту, згідно з яким в рази збільшаться штрафні санкції за вчинення помилкового виклику в екстрені служби поліції і швидкої допомоги. Про це повідомляється на сайті уряду.

У зв'язку з тим, що документ зареєстрований тільки сьогодні, текст проекту ще не опублікований на сайті парламенту. Останній етап проходження документа — переданий на розгляд прем'єр-міністра.

"Посилення відповідальності повинно підвищити рівень правової і громадянської свідомості посадових осіб і громадян, а також зменшити кількість правопорушень, що становлять загрозу життю і здоров'ю людей", — наголошується в пояснювальній записці до законопроекту.

Так, Кабмін пропонує встановити, що штраф за помилковий виклик спеціальних служб складе від 3 400 до 10 200 гривень. Раніше він становив від 51 до 119 гривень.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кабмін дав гарантії пацієнтам згідно з другим етапом впровадження медичної реформи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!