Головна Новини Політика кабмін Авакова повинні перепризначити в новому Кабміні, - нардеп Монастирський
commentss НОВИНИ Всі новини

Авакова повинні перепризначити в новому Кабміні, - нардеп Монастирський

На думку народного депутата Дениса Монастирського, чинний глава МВС Арсен Аваков справляється з тими викликами, які стоять перед його відомством

2 березня 2020, 15:05 comments2045
Поділіться публікацією:
Авакова повинні перепризначити в новому Кабміні, - нардеп Монастирський

Міністерство внутрішніх справ України на сьогодні є одним з найсильніших, а його главу Арсена Авакова мають перепризначити на посаді у випадку відставки уряду. Про це заявив голова парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності, депутат від фракції "Слуга народу" Денис Монастирський, повідомляє УНН.

"Мій прогноз — міністр Аваков однозначно повинен залишитися працювати в оновленому Кабміні. Він працює в міністерстві вже шість років. І за цей час фактично в усіх напрямках у МВС забезпечено лад. Міністр справляється з тими викликами, які стоять перед МВС", — вважає нардеп.

Монастирський заявив, що велика частина Кабміну зараз є кандидатами на вихід з уряду. На певних своїх напрямках міністерства не впоралися.  

"Це можна сказати про більшість міністерств. Крім одного — це Міністерство внутрішніх справ. Тому що в цьому напрямку однозначно треба визнати — це одне з найсильніших міністерств. Думаю, з цим погодяться багато моїх колег і депутатів", — заявив він.

Відтак, прогнозує голова профільного парламентського комітету, Авакова перепризначать у новий склад Кабміну.

Нагадаємо, що Арсен Аваков став головою МВС на початку 2014 року. У листопаді 2014 року Авакова перепризначили міністром після позачергових виборів Верховної Ради, у квітні 2016 року — після призначення прем'єром Володимира Гройсмана і в серпні 2019 року — після приходу на посаду прем'єр-міністра Олексія Гончарука.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!