Головна Новини Політика кабмін Прем'єр Денис Шмигаль пообіцяв зробити засідання Кабміну відкритими, - Геращенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр Денис Шмигаль пообіцяв зробити засідання Кабміну відкритими, - Геращенко

Засідання Кабміну знову відкриють для журналістів

11 березня 2020, 14:42 comments1720
Поділіться публікацією:
Прем'єр Денис Шмигаль пообіцяв зробити засідання Кабміну відкритими, - Геращенко

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль пообіцяв повернути відкриті засідання уряду. Про це на своїй сторінці в Facebook написала народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко.

"Нардепи від "ЄС" Марія Іонова, Вікторія Сюмар та Ахтем Чийгоз висловили обурення закритими засіданнями уряду. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль пообіцяв вже  наступного засідання відмовитися від практики закритих засекречених засідань і повернутися до відкритих засідань Кабінету Міністрів", — повідомила політик.


Нагадаємо, що при прем'єрі Гончаруке засідання Кабміну проходили в закритому режимі, для журналістів влаштовували брифінги за результатами зборів. Як повідомляв портал "Коментарі", Олексій Гончарук у свій час заявив: "Будемо спілкуватися з пресою за результатами цієї роботи. Ми будемо працювати з міністрами в нормальному режимі, адекватному для країни, на території якої ведуться бойові дії. Але після засідання ми будемо виходити до преси, і розповідати про прийняті рішення  і пояснювати, чому ми їх прийняли".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!