Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко - лише свідок, а не підозрюваний, - Луценко
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко - лише свідок, а не підозрюваний, - Луценко

Генпрокурор прокоментував кримінальне провадження проти Порошенка щодо його відпустки на Мальдівах

7 серпня 2019, 09:56 comments4082
Поділіться публікацією:
Порошенко - лише свідок, а не підозрюваний, - Луценко

П'ятий президент України Петро Порошенко, незважаючи на ряд відкритих кримінальних проваджень, не має статусу підозрюваного, а бере участь у слідстві в якості свідка. Про це розповів генеральний прокурор Юрій Луценко.

"Я повернувся з відпустки і побачив десятки справ, які просто взяті для політичного антипіару. Наприклад, справа про те, що Порошенко зробив державний злочин шляхом того, що надав наказ наступати на Донбасі. Вам не здається, що це абсурд? Справа про незаконне направлення Порошенко моряків з одного українського порту в інший український порт українськими внутрішніми водами", — розповів генпрокурор, для якого готують заміну.

Також Луценко впевнений, що кримінальне провадження щодо екс-президента про його поїздку на Мальдіви — це "чорний піар".

"Чи є до Порошенка питання у правоохоронних органів? Чи є серед них безглузді? Масса. Можу сказати тільки одне: на даний момент Петро Порошенко, п'ятий президент України, є свідком у всіх справах. Ніякої підозри йому в установленому порядку не вручено", — позначив Луценко.

Нагадаємо, вчора видання "Коментарі" повідомляло про відкриття нової кримінальної справи стосовно Петра Порошенка про його скандальну поїздку у відпустку з сім'єю на Мальдівські острови у 2018 році. У Госбюро розслідувань відзначили, що розслідуються можливі дії Порошенко і службових органів державних митної та прикордонної служб щодо організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України з використанням завідомо підроблених документів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!