Головна Новини Політика внутрішня політика Порошенко готовий у прямому ефірі пройти поліграф
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко готовий у прямому ефірі пройти поліграф

Президент не вірить в об'єктивність і неупередженість слідства і готовий пройти детектор брехні

12 серпня 2019, 14:30 comments2975
Поділіться публікацією:
 Порошенко готовий у прямому ефірі пройти поліграф

Екс-президент України Петро Порошенко не довіряє Державного бюро розслідувань та його керівництву і готовий пройти допит на поліграфі в ефірі телеканалу "Прямий". Про це він повідомив на брифінгу після допиту в ГБР.

Також Порошенко повідомив, що готовий прокоментувати ситуацію, яку дав пан Труба з детектором брехні.

“ Я не довіряю ДБР, я не довіряю його керівництву, я не вірю в об'єктивність і неупередженість слідства. І в той же час, на "Прямому" каналі, ті питання, — а у мене є цей перелік, — які вони хотіли озвучити, я готовий пройти поліграф у "Прямому" каналі в прямому ефірі. Коли я це запропонував, у них великого ентузіазму з цього приводу не було", — сказав політик.

Як повідомляло видання "Коментарі", 12 серпня Державне бюро розслідувань проходив допит екс-президента України ПетраПорошенко. П'ятий президент проходив свідка у справі про можливе ухилення від сплати податків при купівлі телеканалу "Прямий".

Підтримати свого батька прийшли під будівлю ДБР його син Михайло і дочки двійнята Олександра та Євгена – і їх друзі. Деякі з них тримаючичи символіку партії "Європейська солідарність", а також плакати "Четверта влада або п'ята колона?", "ДБР, чистіть влада, а не медіа", "Свободі слова – Труба".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!