Головна Новини Політика внутрішня політика Глава ДБР Труба відкинув звинувачення Порошенко в тиску на телеканал "Прямий"
commentss НОВИНИ Всі новини

Глава ДБР Труба відкинув звинувачення Порошенко в тиску на телеканал "Прямий"

Слідчі дії не перешкоджають роботі журналістів, - Роман Труба

12 серпня 2019, 17:10 comments2308
Поділіться публікацією:
Глава ДБР Труба відкинув звинувачення Порошенко в тиску на телеканал "Прямий"

Директор Державного бюро розслідувань (ДБР) Роман Труба відкидає звинувачення п'ятого президента України Петра Порошенка в тиску слідчих на журналістів телеканалу "Прямий".

"Повинен відреагувати на заяву Петра Порошенка про нібито "рейдерське захоплення телеканалу "Прямий". На жаль, Петро Олексійович з державницької людини перетворився у звичайного політика, який займається не тільки підміною понять, але і спотворенням інформаційної реальності, якщо йому це вигідно. В ДБР немає жодного виробництва, яке б стосувалося діяльності телеканалу "Прямий", тим більше, його редакційної політики, сплати податків телеканалом, роботи журналістів тощо", — написав Труба в своєму Telegram-каналі.

У той же час, за його словами, у ДБР є виробництво щодо можливого ухилення від сплати податків при продажу телеканалу "Прямий" колишньому народному депутату Володимиру Макеєнку. "Різниця, здається, очевидна", — зазначив глава Держбюро розслідувань.

Роман Труба також заспокоїв громадськість і підкреслив, що слідчі дії в рамках виробництва не перешкоджають діяльності журналістів, і це ніколи не станеться.

Як повідомляв портал "Коментарі", пятый президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко заявив, що події навколо телеканалу "Прямий" – це спроба рейдерського захоплення каналу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!